POGOSTA VPRAŠANJA

PLAČILNA SREDSTVA

Katera plačilna sredstva sprejemate?

Sprejemamo plačilo po predračunu ter plačilo po povzetju, ki ga omogočamo le na področju Slovenije. 

NAROČILA

Kako lahko spremenim svoje naročilo?

Pošljite nam elektronsko sporočilo na info@pancho.si s številko vašega naročila in željo za spremembo. Odgovorili vam bomo v roku enega delovnega dne.

Ali lahko izdelek zamenjam?

Reklamacije sprejemamo 14 dni od datuma dostave. Zamenjani izdelek mora biti v prvotnem stanju z vsemi etiketami in embalažo. Poškodovani izdelki niso upravičeni do reklamacije in bodo odposlani nazaj naročniku.

Koliko časa traja zamenjava izdelka?

Reklamacije bodo obdelane v 1-3 delovnih dneh. Po obdelavi reklamacije vas bomo obvestili po elektronski pošti. Opozorilo, nekatere banke potrebujejo do 5 dni, da se prikažejo povrnjena sredstva.

DOSTAVA

Kdaj bo moje naročilo odposlano?

Obdelava naročila praviloma traja 1-2 delovnih dni.

Kako lahko sledim pošiljki?

Ko vaše naročilo odpošljemo vam sporočimo sledilno številko, s katero lahko sledite vašemu naročilu. V kolikor imate kakršna koli vprašanja glede sledenja vaše pošiljke nas lahko kontaktirate.

Ali pošiljate mednarodno?

Da, vendar so poštnine v tujino dražje kot lokalne, dobavni roki pa daljši. Naslovno državo si lahko izberete v nakupnem procesu.

IZDELKI IN NEGA IZDELKOV

Kako lahko operem oblačilo za psa?

Vsi naši izdelki so opremljeni z etiketo na kateri najdete navodila za vzdrževanje pasjega oblačila. Oblačila so pralna v pralnem stroju, priporočamo uporabo hladne vode in suho sušenje.

Kako lahko operem pasji dežni plašček?

Vsi naši izdelki so opremljeni z etiketo na kateri najdete navodila za vzdrževanje pasjega oblačila. Oblačila so pralna v pralnem stroju. Priporočamo uporabo hladne vode in suho sušenje.

Željeni izdelek ni na voljo. Kaj lahko storim?

Nekatere izdelke proizvajamo samo v omejenih količinah in žal ne bodo ponovno na voljo. Trudimo se, da vam vaše najljubše izdelke čim prej znova ponudimo. Spremljajte naše novičke in objave na socialnih omrežjih, da boste prvi izvedeli za naše nove izdelke.

MERJENJE

Kako najdem pravo velikost za mojega kužka?

Za izbiro velikosti si pomagajte s tabelami velikosti. V kolikor potrebujete pomoč se lahko obrnete na nas preko zgoraj navedenih kontaktov. Za večino kužkov je obseg prsnega koša najbolj pomemben dejavnik. Večino naših izdelkov je izdelanih iz bombaža in poliestra, ki se prilagajata obliki telesa vašega kužka. Če se ne morate odločiti med dvema številkama vam priporočamo izbero večje številke.

Ali imate izdelke za specifične pasme?

Da. Ponujamo kolekcijo za francoske buldoge, ki je posebno krojena za pasme s širšim prsnim obsegom. Ta oblačila so primerna tako za francoske buldoge kot tudi za mopse, bostonske terierje in angleške buldoge.

Ali je kolekcija za francoske buldoge namenjena izključno slednjim?

Čeprav je naša kolekcija oblačil za francoske buldoge krojena po njihovih merah je primerna tudi za druge manjše pasme.

Ali imate oblačila za najmanjše pasme?

Da. Za večino naših oblekic smo izdelali tudi velikost XXS za najmanjše pasme in velikost XS za majhne pasme. Za popolno prileganje oziroma točne mere si pomagajte s tabelami velikosti.

Ali imate oblačila za velike pasme?

V ponudbi za velike pasme imamo trenutno na voljo le dežne plaščke. V prihodnje nameravamo vključiti več izdelkov primernih za večje pasme. Spremljajte naše novičke in objave na socialnih omrežjih, da boste prvi izvedeli za naše nove izdelke.

Kljub uporabi tabele velikosti še vedno dvomim v pravo velikost izdelka. Kaj lahko storim?

Tukaj smo, da vam pomagamo. Obrnite se na nas preko zgoraj navedenih kontaktov in z veseljem vam bomo pomagali.